8 Ocak 2017 Pazar

12 OCAK 2017, Perşembe
Bugün Yengeç burcunda bir Dolunay meydana geliyor. 22 derece yengeç burcundaki bu dolunay da Ay, Pollux sabit yıldızıyla kavuşum yapacak.  Pollux astrolojide; acılı yöntemlemlerle bir şeyleri öğrenmeyi anlatır. Olayların acı taraflarına denk gelmeyi gösterir. Gökyüzünde o esnada var olan bir kare açı kalıbına denk gelen bu dolunay, türkiye haritasının da 1-7 eksenlerine denk düşüyor, yani hayli etkili çünkü köşe akslara denk düşen gezegenler, vaadlerini gerçekleştirirken daha baskın olurlar. Jüpiter, güneş,Ay, Uranüs  karesi etkin olacak. Güneş’in Plütonla kavuşumu sanki koşup koşup duvara toslamak etkisi verebilir, Bu dolunayda bazı tamamlanmalar, bitişler, sonlanmalar ve sonuca ulaşmalar yaşanacak. Yengeç Dolunayın mesajı şu; her seferinde adım attım, sana koştum ve duvara tosladım ama sonunda öyle bir ayağa kalkacam ki , bana yaşattıkların için sana teşekkür edicem…


KOÇ: Sevgili Koçlar, Dolunay; ev hanenizde gerçekleşiyor, bu alanda bitirilmesi veya tamamlanması gereken durumlar olabilir. Olaylara farklı yönden bakmaya çalışmalısınız. Gerginlikler ve tartışmalar sizi bir bitişe sürükleyebilir. İş ve ev arasında gelgit yaşayabilirsiniz. Kariyer hedeflerinizi büyük tutmak, aile içi sorun teşkil edebilir. Dengede kalmaya özen göstermelisiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar,  dolunay, sizin iletişim hanenize denk düşüyor. Kardeşlerinizle ilgili bir olaya tanıklık edebilir, aranızda ufak bir sürtüşme yaşanabilir. Eğitim ve yurtdışı konular da bir takım pürüzler yaşayabilirsiniz. Bitirilmesi gereken ne varsa tamamlandığını hissedeceksiniz. İletişim konusunda gerginliklerden uzak durmanız gerekiyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler, dolunay sizi maddi konularda etkileyecek. Parasal anlamda bir işi bitirmek veya sonlandırmak, yerine yeni bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz. Maddi sorun yaşayan birileri için yardım eli uzatabilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, sizin burcunuzda bir dolunay meydana gelecek; akla kara belli olacak bu hafta. Bazı şeyleri sonlandırmak tamamen ortadan kaldırmak ve sünger çekmek isteyebilirsiniz. Kendinizle de bir iç savaş veriyor olacaksınız bu dönemde. İkili ilişkilere dikkat çeken bir hafta! Karar zamanı sizler için.

ASLAN: Sevgili Aslan,  Yengeç burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bazı alışkanlıklarınıza bye bye deme zamanı. Geçmişe bakmadan, önünüze bakma vakti sizler için. Arkanızdan konuşanlar çok oldu geçtiğimiz dönemde, bunları duymazdan gelmek sadece gülmek gerekiyor bazen.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bir dolunay meydana gelecek Yengeç burcunda; sizin sosyal hanenize denk düşüyor. Arkadaşlarınız arasında bir eleme yapmak, arkadaş gruplarından bazılarını hayatınızdan çıkarmak isteyeceksiniz. Umutla başladığınız bir işin sonucunu almak üzeresiniz. Bir takım gerginliklere ise hazır olmanızda fayda var.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bugün  bir dolunay yaşanacak  sizlerin kariyer hanesine denk düşüyor. Patronlarıyla sorun yaşayanlar olabilir. Bir iş değişikliği, terfi, maaş konuları gündeme gelebilir. Hayata baktığınız pencere biraz değişiyor. Bazı şeyleri daha ciddiye almalısınız. Stresten uzaklaşmaya çalışın.

AKREP: Sevgili Akrepler, dolunay da  sizlerin eğitim konularında bir sonlanma yaşayacağınızı söyleyebilirim. Uzak yerler, yurtdışı, medya, basın, yayın konuları da gündemde olacak. Uzak akrabalarla ilgili haberler canınızı sıkabilir. Belki oralardan buraya geri dönüş haberleri olabilir. Veya siz taşınmak istiyor olabilirsiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, Yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ortaklıklarla ilgili bir konuyu bitirebilirsiniz. Bir projeyi tamamlamak veya bir ödemeyi gerçekleştirmek gibi durumlarınız var. Bir ameliyat erteleme yaşandıysa bunun için bir karar alınabilir. Kredi çekmek ise aklınızdan geçiyor fakat sonra nasıl ödeyeceğiniz konusu bir stres yaratıyor.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar,karşıt burcunuz Yengeçte bir dolunay meydana geliyor. Bu haftanın en önemli vurgusu bu dolunay olacak. Sizin içinde kritik bir dolunay bu. Bazı stresler ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Olumsuzluklar için karamsarlık yerine farkındalık daha yerinde bir seçim olacaktır. İkili ilişkilere dikkat!

KOVA: Sevgili Kovalar,  Dolunayda, bazı konuları tekrar gözden geçirmeye karar vereceksiniz. Özellikle iş arkadaşlarınız, ofis ortamı veya gününüzü her nerde geçiriyorsanız çoğunlukla orayla ilgili bir takım değişiklikler gündemde olacak. Meditasyon tarzı şeyleri denemek rahatlamanıza ve rutin işlerinizin daha kolay üstesinden gelebilmek adına iyi bir fikir olabilir.

BALIK: Sevgili Balıklar,  Bu dolunay sizlerin çocuk evine denk düşüyor. Bekar olan Balıklar heyecan yapmasın, onlar için aşk hanesi oluyor bu hane. Hobiler, keyif aldığınız şeyler, aktiviteler hanesi…. Bu konularda bir sonlanma ve bitiş yaşanabilir. Bazı şeyleri artık yapmak istemeyebilirsiniz. Çocukları olanlar ise onlarla ilgili sorunlarla ilgilenmek durumunda kalacaklar. Bazı kararlar alacaklar.


1 yorum: