19 Aralık 2016 Pazartesi

2017 Burçlar



KOÇ : BU YIL EVLİLİK YILI, İKİLİ İLİŞKİLERDE ÇOK ŞANSLISIN.
İMZA ATMAK, ORTAKLIK KURMAK GİBİ  DURUMLARDA ŞANSIN YAVER GİDECEK. ARKA PLANDA  KALMAK SANA GÖRE DEĞİL.GÜNLÜK İŞLERİNİ İYİ ORGANİZE ETMENİ TAVSİYE EDİYORUM. ÇOCUK BEKLEYENLER İÇİN 2.YARI SÜRPİZLER GETİRECEK. BU YIL SOSYAL ORTAMLARIN ARTACAK, MADDİ ANLAMDA DA İYİYE GİDİYORSUN. Kadersel Olaylar bu yıl Güneş ve Ay tutulması esnasında meydana gelebilir. Şubat ve Ağustos aylarında gerçekleşecek olan tutulmalar ilk Aslan ve Balık burcunda. Ağustosta ise Kova ve Aslan burcunda birer ay ve güneş tutulması yaşanacak. Yaratıcılık, aşk , romantizm, zevk aldığın konular, çocuklar ve hobilerinle ilgili  konularda aynı zamanda sosyal projeler, arkadaşların ve grup aktivitelerinde bir tamamlanma sonlanma yaşayabilirsin.
5 Mart- 17 Nisan arası Venüs geri harekette olacak, ikili ,ilişkiler açısından durağan bir dönem, dengede kalmaya özen göstermeli ve alacağın önemli kararları bu tarihten önce veya sonraya bırakmalısın.

BOĞA: EĞİTİM VE ÖĞRENİM KONULARINDA İYİ BİR YIL. KOŞUŞTURMALAR ARTIYOR BU SENE.
İŞ VE PARA AÇISINDAN VERİMLİ BİR SENE.
ORTAKLIK YAPILMAMALI YALNIZ.
EVLİLİK VE CİDDİ İLİŞKİ EKİMDEN SONRAYA KALMALI.
ARKADAŞLARIN KONUSUNDA YARALANMALAR OLABİLİR. BUNA DİKKAT ETMELİSİN.
SEYAHATLER İÇİN UYGUN BİR YIL.Bu yıl meydana gelecek olan tutulmalar genel anlamda senin iş, kariyer ve ev haneni etkiliyor olacak. Ev ile ilgili kararların gündeme geleceği, iş konularında insiyatif alınması gereken bir yıl seni bekliyor olacak. Yönetici gezegenin Venüs 5 Mart 17 Nisan tarihlerinde geri harekette olacağından, bazı konuları tekrar gözden geçirmek, geri dönüp arkana bakmak, yapılması gereken işleri ele almak senin için iyi bir seçim olacaktır. Bu yıl kendine güvenmeyi tam anlamıyla öğrendiğin bir yıl seni bekliyor.

İKİZLER: YENİ HOBİLER VE EL BECERİLERİ KAZANACAKLARI BİR SENE. ORTAKLIKLAR DEVREDE OLACAK. ÇOCUKLAR, AŞKLAR, YENİ EĞLENCE MEKANLARI, SPOR, AKTİVİTE VE SAĞLIK KONULARINDA ŞANSLI BİR YIL.
CİDDİ İLİŞKİLER İSE BU SENE YİNE ÇALKANTILI.
PARA VE MADDİYAT İYİ. Güneş ve Ay tutulmalarının olacağı Şubat ve Ağustos aylarında en çok iletişim, kısa ve uzun seyahatler, hukuksal konular, eğitim ve medya alanlarında dönüşümler yaşayacaksınız. İş ve kariyer hedeflerinizde zaman zaman mücadele etmekte zorlanabilirsiniz, iş değişikliği düşünebilirsiniz. Kendinizi daha çok bilgiyle donatmak ve yeni bakış açıları kazanmak isteyeceğiniz bir yıl olacak. Flörtler konusunda şanslısınız.

YENGEÇ: YILIN İLK YARISI EV ALMAK, EV DEĞİŞTİRMEK AÇISINDAN UYGUN ENERJİLER BARINDIRIYOR. 2. YARISI İSE AŞKLAR VE İLİŞKİLER GÜNDEMDE. KÜSLÜK YAŞADIĞINIZ BİRİSİ İLE BARIŞMA GÖRÜNÜYOR. ESKİ SEVGİLİNİZLE YA BARIŞIP DEVAM DİYECEKSİNİZ YA DA TAMAMEN BİTİRECEKSİNİZ VE YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇACAKSINIZ.
BU YIL İLİŞKİLER VE EV KONULARI ZİRVE YAPACAK. GÜNLÜK RUTİNLER VE SAĞLIK KONULARI İSE HASSAS, İYİ ORGANİZE OLMAYA ÇALIŞMALISINIZSatürn sizin sağlık ve gündelik rutinlerinizde hala etkili, daha fazla sorumluluk almak ve yeteneklerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Kadersel olarak Şubat ve Ağustosta meydana gelecek olan tutulmalarda maddi konular vurgu kazanacak, ticaret yapmak, bir şeyler alıp satmak ve para giriş çıkışları, birikimlerinizi değerlendirmek isteyeceğiniz durumlar söz konusu.

ASLAN: BU YIL TUTULMALAR ASLAN-KOVA HATTINDA GEÇECEK. KENDİNİZE DÖNECEĞİNİZ, YENİ ADIMLAR, YENİ YATIRIMLAR, ÖNEMLİ RADİKAL KARARLAR ALACAĞINIZ BİR YIL OLACAK.
İLETİŞİM VE AİLE KONULARINDA ŞANSLI OLACAKSINIZ. KISA SÜRELİ FLÖRTLER İSE CAN YAKACAK. ÇOCUKLARI OLAN ASLANLAR, ONLAR İLE İLGİLİ YENİ SORUMLULUKLAR ALACAKLAR. BİRLİKTELİKLERİ OLAN ASLANLAR YILIN 2.YARISI DAHA DİKKATLİ OLMALILAR.Güneş ve Ay tutulmaları sizi kadersel dönüşümlere sürükleyecek, ikili ilişkiler konusunda sınanacağınız bir yıl olacaklar, çeşitli testlerden geçerek ya devam ya da tamam diyeceksiniz. Hayata bakış açınız değişiyor, hedefleriniz ise oldukça iddaalı ve yüksek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bu yıl en çok parasal açıdan şanslı olacaksınız, iş konularınızda yeni imkanlar söz konusu. Maddi açıdan borçlarınızı daha rahat ödemek ve yeni yatırımlar yapmak açısından avantajlı görünüyorsunuz. Bir diğer taraftan Satürn bu sene de ev ve aile hanenizde kalmaya devam ediyor, bu durum ev içi sorunların bitmediğini, daha fazla sorumluluk almanız gerektiğinin altını çiziyor. Ebeveynlerinizle ilişkileriniz zorlayıcı ve yorucu olabilir. Günlük rutinleriniz ise yoğun olacak. Tutulmaların yaşanacağı Şubat ve Ağustos aylarında bilinçaltınızda yatan sorunlar, elinizde olmayan durumlar, sizi yoran ve üzenlerden kurtulmak isteyeceksiniz. Biraz dinlenmeye ve şifa çalışmalarına yönelmeye ne dersiniz bu sene. İlişkilerinizi ve hayatınızı gözden geçireceğiniz bir yıl sizi bekliyor.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, Jüpiter Ekim sonuna kadar senin burcunda hareket edecek, bolluğun ve bereketin gezegeni Jüpiter seni bu yılın en şanslı burcu yapıyor. Bunu iyi değerlendirmeli ve önüne çıkan fırsatları en iyi şekilde kullanmalısın. Yatırımlar, kazançlar, sürprizler, evlilik, nişan , aşk , para her konuda şansın yaver gidecek, sadece Mart ve Nisan aylarında Venüs geri harekette olacağından; ikili ilişkiler açısından sürtüşmeli ve gergin bir dönem olabilir senin için. Bu tarihten sonra daha akıcı ve rahat ilerleme fırsatı bulabilirsin. Ay ve Güneş tutulmalarının yaşandığı Şubat ve Ağustos aylarında ise en çok Arkadaşlık konusuna dikkat etmen gerekecek, sosyal çevrende gelişen olaylar seni etkileyebilir. İletişim konuları ve yakın çevrende gezinen Saturn bu sene de aynı yerde! Dolayısıyla kısa seyahatler ve yakın çevre ilişkilerinde engellere takılabilirsin. Jüpiter sayesinde tüm bunları rahatlıkla atlatacağından eminim.

AKREP: Sevgili Akrepler, bu yılın ikinci şanslı burcu sizsiniz! Jupiter, Terazide ki yolculuğunu tamamladıktan sonra artık sizin burcunuza geçiş yapacak ve sizlere özgüven, rahatlık, ferahlık verecek. İçsel olarak yılın ilk yarısı bunu hissetmeye başlayacaksınız, Zihninizi rahatlatmak, biliçaltınızı temizlemek için uygun şartları bulabileceksiniz. Gel gelelim Para ve maddi konulardaki zorlanmalar henüz bitmiş değil; Saturnün yolculuğu bu hanede sizi zorlamaya devam edecek. Paranıza sahip çıkmak, gelir gider düzeninizi iyi ayarlamak ve iyi organize olarak bunun üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Aşk ve sevgi konularında yılın ikinci yarısı güzel gelişmelere açıksınız. Eski olan her şeyi çöpe atıyorsunuz bu sene ve yenilere yer açıyorsunuz. Kadersel olarak değişim dönemleri Şubat ve Ağustos olacak, bu aylarda meydana gelecek olan Ay ve Güneş tutulmaları sizi kariyer ve ev değişikliğine götürebilir.


YAY: Sevgili Yaylar, en şanslı olduğun noktan arkadaşların bu yıl, sana hem destek verecekler hem de seni yeni ufuklara açılman konusunda şevklendirecekler. Sosyal sorumluluk projelerinde daha fazla yer alabilir, çevrendeki saygın kişilerin desteğiyle hayallerine ulaşabilirsin. Özellikle yılın ilk yarısını değerlendirmen gerekiyor. Satürn bilindiği üzere bu yıl da senin burcunda, seni olgunlaştırmaya devam ediyor, testlerden geçiriyor ve sabrını sınıyor. Artık ayakların daha sağlam basacak ve kendini daha iyi tanıyacaksın. Aldığın sorumlulukların üstesinden gelebileceksin, düştüğün zaman kalkabileceksin. İşine kendini vermen ve kariyerin için mücadele etmen gereken bir yıldasın. Ciddi beraberlikler ve ilişkisini ciddi boyuta taşımak isteyenler için olumlu bir yıl olacak. Kadersel değişim dönemlerin tutulmaların yaşanacağı Şubat ve Ağustos aylarında gerçekleşecek; en çok yolculuklar, eğitim, din, felsefe, ticari girişimler, yakın ve uzak akrabalarınla ilgili konular seni etkileyecek bu sene.


OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, patron hala sizsiniz. İş konularında iletişimin ve kime nasıl davranacağını bilmen sayesinde ilerlememen için hiçbir neden yok. Saturn seni biraz zorladı geçtiğimiz sene ve bu senede aynı yerde olduğu için uyku problemleri, geçmişe takıntı, elinizde olmayan durumlar sizleri zorlayabilir. Bunu bir arınma ve çözülme yılı olarak ele alabilirsiniz. Yaşantınızda kurtulmak istediğiniz kötü alışkanlıklar veya bırakmanız gereken kişiler olabilir. Bunlardan sıyrılmak için elinizde fırsatlarınız olacak. Arkanızdan iş çevirenler çok oldu geçtiğimiz sene, bazen de siz kendi kendinizin düşmanı oldunuz; artık daha güçlü ve daha bilinçli bir Oğlak var bu sene. Hatalarından dersler almış ve yoluna bu şekilde ilerleyen. Sevgi konularında yeniliklere açıksın. En şanslı olduğun konu iş hayatın ve sosyal çevren olacak.

KOVA: Sevgili Kovalar, ilgi alanlarınızı genişletebilir, farklı kültürlerden insanlarla biraraya gelebilir ve uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. En şanslı olduğunuz konu eğitim ve yaşam felsefeniz olacak. Saturn Yay burcunda hareketine devam ediyor ve bu senede sizleri arkadaşlarınız konusunda sınıyor. Bazı elemeler yapmak , belki artık eskiye bir sünger çekmek gerekiyor, beklemediğiniz insanlardan gördüğünüz beklenmedik hareketlerle çok fazla kaosa düştünüz geçtiğimiz yıl, bu yıl ise yine aynı noktalarda sınanmaya devam edeceksiniz fakat bu sefer daha bilinçli ve farkındalığınız artmış olacak. Aşk ve sevgi konularında Güneş ve Ay tutulmaları sizin burcunuzda gerçekleşiyor, Ay düğümlerinin de Aslan ve Kova eksenine geçmesiyle birlikte radikal bir sene sizleri bekliyor olacak. Bambaşka bir Kova olmaya hazır mısınız? Gerek ilişkilerinizde gerekse iş ve kariyer hayatınızda çok önemli değişiklikler bu yıl sizleri bekliyor sıkı tutunun.

BALIK: Sevgili Balıklar, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksın. Yeni iş kurmayı hedefleyen Balıklar için ortaklık ve imzalar gündemde olacak. Bunun yanı sıra kredi çekmek, aldığınız borçları geri ödemek gibi durumlarda da zorlanmayacağınızı düşünüyorum. Bu yıl seyahatler gündeminizde olacak, sık yer değişikliği gerek iş nedeniyle gerekse kültür turları açısından değerlendirilmeli, yeni insanlar tanımak sizlere çok iyi gelecek. Medya veya halkla ilişkiler konusunda da insiyatifler alacağınız bir yıl sizleri bekliyor. Geçtiğimiz yıl en çok kariyer hayatınızda zorluklar yaşadınız. Hayata baktığınız pencere puslu gibiydi, bu sene Satürn gezegeninin hala aynı burçta olması sizleri yine bu konularda test ediyor olacak. Kadersel olarak değişim zamanları ise Şubat ve Ağustos ayları! Çocuk konuları, aşklar , flörtler gündeminizde olacak ve kesin bir karara varabileceksiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder